foto

William Prince

  • nar. 26.1.1913
    Nichols, New York, USA
  • zem. 8.10.1996 (83 let)
    Tarrytown, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Noviny
1993 Portrét (TV film)
1991 Ocel a krajky
Úlovek z Beverly Hills
1990 Živá pochodeň
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
Jasnozřivý
1988 Blue Jean Cop
Splněné přání
1987 Bláznivá
Úkladná vražda
1986 Perry Mason: Případ jeptišky (TV film)
1985 Fever Pitch
Filmový sen
Špióni jako my
1984 Goldie and the Bears (TV film)
1983 Found Money (TV film)
Murder One, Dancer 0 (TV film)
Podraz II
1982 Láska a peníze
Moonlight (TV film)
Polib mě na rozloučenou
Voják
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 Bronco Billy
City in Fear (TV film)
Gideonova polnice (TV film)
Greatest Man in World, The (TV film)
Make Me an Offer (TV film)
Time for Miracles, A (TV film)
1979 3 by Cheever: The Sorrows of Gin (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
Slib
1978 Jake, kocour z vesmíru
1977 Fire Sale
Horská dráha
Johnny, We Hardly Knew Ye (TV film)
Železný stisk
1976 Network
Rodinné spiknutí
Sybil (TV film)
1975 Stepfordské paničky
1974 Night Games (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Blade
Key West (TV film)
1972 Dobyvatel srdcí
1971 Sacco a Vanzetti
1966 Enemy of the People, An (TV film)
1958 All the King's Men (TV film)
Macabre
1956 Secret of Treasure Mountain
The Vagabond King
1953 Span of Time (TV film)
1950 Cyrano z Bergeraku
1949 Lust for Gold
1947 Carnegie Hall
Dead Reckoning
1946 Cinderella Jones
Shadow of a Woman
1945 Operace Burma
Pillow to Post
1944 Hollywood Canteen
The Very Thought of You
1943 Směr Tokio
The Moon Is Down

TV seriály

1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Working Stiff (S02E22)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
Papírové panenky (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Aspen (TV seriál)
Best of Families, The (TV seriál)
Rhinemann Exchange, The (TV seriál)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Primus (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Young Dr. Malone (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Camera Three (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
The Way of the World (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 Medallion Theatre (TV seriál)
The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
Willys Theatre Presenting Ben Hecht's Tales of the City (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Search for Tomorrow (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky