foto

Percy Helton

  • nar. 31.1.1894
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.9.1971 (77 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Legend of the Northwest
1971 Day of the Wolves, The
1969 Butch Cassidy a Sundance Kid
1968 Hlava
1967 The Big Mouth
1966 Don't Worry, We'll Think of a Title
Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Drahá Brigitto
Synové Katie Elderové
Zebra in the Kitchen
1964 Get Yourself a College Girl
Sladká Charlotte
1963 The Wheeler Dealers
Čtyři z Texasu
1962 Jízda vysočinou
Obchodník s hudbou
1960 Let No Man Write My Epitaph
Where the Boys Are
1959 Ask Any Girl
1958 Ovčák
Pyšný rebel
Rally 'Round the Flag, Boys!
1957 Spook Chasers
The Last Stagecoach West
The Phantom Stagecoach
This Could Be the Night
Vintage, The
Vězeňský rock
1956 Diane
Fury at Gunsight Pass
Shake, Rattle & Rock!
Terror at Midnight
The Boss
1955 Crashout
Jail Busters
Líbej mne až k smrti
No Man's Woman
Trial
1954 20 000 mil pod mořem
About Mrs. Leslie
Bílé Vánoce
Lucky Me
The Adventures of Hajji Baba
Zrodila se hvězda
1953 Ambush at Tomahawk Gap
Call Me Madam
City of Bad Men
Down Laredo Way
Geraldine
Jak si vzít milionáře
Ride, Vaquero!
Roucho
Scared Stiff
She's Back on Broadway
The Affairs of Dobie Gillis
Vice Squad
Wicked Woman
1952 A Girl in Every Port
I Dream of Jeanie
The Belle of New York
The Stooge
Three for Bedroom C
1951 Chain of Circumstance
Darling, How Could You!
Inside Straight
Never Trust a Gambler
Night Into Morning
The Barefoot Mailman
The Family Secret
Three Guys Named Mike
Vysoký cíl
1950 A Life of Her Own
Cesta k úspěchu
Copper Canyon
Cyrano de Bergerac
Fancy Pants
Harbor of Missing Men
The Secret Fury
The Sun Sets at Dawn
Tyrant of the Sea
Under Mexicali Stars
Wabash Avenue
1949 Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Alias Nick Beal
Chicken Every Sunday
Free for All
Křížem krážem
Lust for Gold
My Friend Irma
Podvod
Red, Hot and Blue
The Crooked Way
Thieves' Highway
1948 Hazard
Larceny
Let's Live Again
That Wonderful Urge
Volejte Northside 777
1947 Zázrak v New Yorku
1939 At Home
1938 The Prisoner of Swing
1937 Du Barry Did All Right
1936 Frankie and Johnnie
1929 Night Club
1922 Silver Wings
1920 The Master Mind
1916 The Flower of Faith
1915 Fairy and the Waif, The

TV seriály

1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Garrity and the Graves (S05E32)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mute (S04E05)
1962 Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Circus Boy (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Sheriffs of the USA (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
December Bride (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 I'm the Law (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Front Page Detective (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1954 The Donald O'Connor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace