foto

Jay Jackson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ctrl Alt Delete
2015 Daddy
2014 Sequestered
2013 This Magic Moment (TV film)
2012 Bitevní loď
2011 Rychle a zběsile 5
1965 Laurel a Hardy - vyp.

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
Geronimo (S01E05)
The Catch (TV seriál)
The Princess and the I.P. (S01E04)
The Real Killer (S01E02)
Supergirl (TV seriál)
Worlds Finest (S01E18)
Manhunter (S01E17)
Solitude (S01E15)
2015 Supergirl (TV seriál)
Hostile Takeover (S01E08)
How Does She Do It? (S01E05)
Livewire (S01E04)
další epizody (5)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Dexter (TV seriál)
Nepříjemná lež (S02E03)
2005 Closer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace