foto

Zdeněk Taubler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Případ pro malíře (TV film)
2012 Vánoční hvězda (TV film)
2010 Dešťová víla
2009 Sněžná noc (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Kouzla králů (TV film)
2007 Láska In Memoriam (TV film)
O uloupené divožence (TV film)
2006 O Šípkové Růžence (TV film)
2005 Rána z milosti (TV film)
Zlá minuta (TV film)
2004 Král zlodějů
2003 ...a stoupej do slunce! (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
2001 Zajatec lesa
1999 Polojasno (TV film)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1994 Měsíční údolí
Řád

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Výstřel (E11)
Závody se smrtí (E10)
Rodokmen (E09)
další epizody (11)
Lynč (TV seriál)
Pravda (E08)
Likvidace zásob (E07)
Špína (E06)
další epizody (8)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Závrať (E07)
další epizody (5)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Pozdní sběr (S04E12)
Indiánské víno (S04E11)
Poslední decinka (S04E10)
další epizody (6)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Trosečník (E03)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2017 Lucka - život a jak ho žít (TV film)
2013 Martina Sáblíková - Sama proti času
Peter Scherhaufer (TV film)
2011 Akta Vladimír Krajina (TV film)
2010 Evoluce 4 z revoluce (TV seriál)
Kryštof Rímský (E04)
Jan Ruml (E03)
Martin Mejstřík (E02)
další epizody (4)
2009 Krušné domovy (TV film)
Země snů (TV film)
2007 Mír s tuleni
Občan Havel
2006 13. komnata (TV seriál)
2005 Každý rok je v Praze jaro, každý rok je Pražské jaro
2004 Anatomie jedné revoluce aneb Jak udělat převrat
2000 Bohemia docta aneb Labyrint světa a lusthauz srdce
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1995 GENUS (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace