foto

Jana Vaňková

  • nar. 10.9.1945 (72 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Legenda Emöke (TV film)
Ostuda (TV film)
1991 Honorární konzul (TV film)
1990 Silnější než já
1987 Outsider
Uloupené dětství (TV film)
V kleštích (TV film)
1986 Černá punčocha
1985 Do zubů a do srdíčka
Vesničko má středisková
1984 Šéfe, vrať se! (TV film)
1983 Bota jménem Melichar
1981 Láska na druhý pohled
1980 Svítalo celou noc
Zlatá slepice
1979 Božská Ema
Housata
Silvestr svobodného pána (TV film)
Ze života velkého chlapa (TV film)
1978 Město mé naděje
1977 Nikola Šuhaj loupežník (TV film)
1975 Město nic neví
1974 Královský gambit (TV film)
1973 Příběh středního útočníka (TV film)
1969 Po stopách krve
1968 První třída
1966 Tempo první lásky
1963 Bylo nás deset
1962 Vánice

TV seriály

2007 Trapasy (TV seriál)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
1987 Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
Yveta (E03)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Třetí patro (TV seriál)
1984 Bambinot (TV seriál)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Cyklista (E05)
1980 Moje kone vrané (TV seriál)
1970 Země úsměvů a snů (TV seriál)

TV pořady

1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace