foto

Jaroslav Čermák

  • nar. 4.3.1926 (92 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1995 Divoké pivo
1984 Poločas štěstí
1975 Páni kluci
1972 Silnice (TV film)
1971 Babička
1964 Komedie s Klikou
1963 Mykoin PH 510
1960 Valčík pro milión
Zlé pondělí
1959 Konec cesty
Křižovatky
Zpívající pudřenka
1956 Hra o život
1952 Divotvorný klobouk

TV seriály

1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Neznámá kráska a myslitel (E06)
Přepadení (E05)
Král se zlobí (E04)
další epizody (6)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
Narkomani (E14)
Kasař (E13)
další epizody (6)
1984 My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Viníci (E11)
další epizody (13)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
Muž s punčochou (E08)
Vedoucí partiové prodejny (E07)
další epizody (9)
1979 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Růže pro Zemana (S03E10)
Mimikry (S03E09)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Poselství z neznámé země (S03E08)
Rukojmí v Bella Vista (S03E07)
Studna (S03E06)
další epizody (8)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Modrá světla (S02E10)
Třetí housle (S02E09)
Bílé linky (S02E08)
další epizody (9)
1975 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Vrah se skrývá v poli (S01E10)
Loď do Hamburku (S01E09)
Strach (S01E08)
další epizody (7)
1974 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Loupež sladkého "I" (S01E03)
Vyznavači ohně (S01E02)
Smrt u jezera (S01E01)

Scénografická filmografie

Dokumentární

1958 Aby nebyli sami

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace