foto

John Colton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Escape: Puzzle of Fear
2019 Elijah
2018 A Tale of Two Coreys (TV film)
Cucuy: The Boogeyman
2016 The Crooked Man (TV film)
2015 A Christmas Reunion (TV film)
Cesta do vyšší společnosti (TV film)
Ominous (TV film)
2014 A Christmas Mystery (TV film)
Dirty People
Full Love
Senior Project
2012 Chinatown Squad (TV film)
Smrtelná spravedlnost (TV film)
Unesené dítě (TV film)
Čivava z Beverly Hills 3
2011 A Christmas Wedding Tail (TV film)
2010 Dreamkiller
Naléhavý případ
The Eagle Path
2009 Ničivá bouře (TV film)
Political Disasters
Safe Harbor (TV film)
2008 A Christmas Proposal
Em
Rez Bomb
Sérum pravdy (TV film)
Vražda.com
Ženy v akci (TV film)
2007 Bratři Solomonovi
Invaze
Nostalgia
Supergator
2006 A-List
2005 Found (TV film)
Slepá nespravedlnost (TV film)
Syndikát smrti
2004 Den poté
2003 Bloody Murder 2: Closing Camp
Slumber Party Massacre IV
2002 Sexy párty
String Theory
2000 Zkažená nevinnost
1999 Malí hrdinové
1998 Příběh Tigera Woodse (TV film)
1980 Bogie (TV film)
1978 Na svobodě

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Mount Juliet (E05)
2019 All Rise (TV seriál)
Long Day's Journey into ICE (E02)
Silicon Valley (TV seriál)
Exit Event (S06E07)
RussFest (S06E06)
Tethics (S06E05)
2018 Timeless (TV seriál)
Hollywoodland (S02E03)
2017 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola IX. (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Staré triky (S08E16)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Mítink (S07E09)
2014 Temp Agency, The (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Krysař (S02E04)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ten den (S03E06)
2011 How to Be a Gentleman (TV seriál)
RCVR (TV seriál)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
It's All About the Hamiltons (S01E09)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Tři ženy (S02E18)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
On the Wings of a Dove (S01E08)
Odložené případy (TV seriál)
Kensington (S02E20)
1998 Hollywood Safari (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1991 Sunday Comics, The (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky