foto

Jerry Siegel

  • nar. 17.10.1914
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 28.1.1996 (81 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Man of Steel 2 - komiks
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti - komiks
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy - komiks
Lego: DC - Liga spravedlivých vs Bizarro - komiks
Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy - komiks
Liga spravedlivých: Bohové & monstra - komiks
2014 Liga spravedlivých: Válka - komiks
Liga spravedlivých: V pasti času - komiks
Superhrdinové: Batman do Ligy! (TV film) - komiks
2013 Lego: Batman - komiks
Liga spravedlivých: Záchrana světa - komiks
Muž z oceli - komiks
Neporazitelný Superman - komiks
2012 Liga spravedlivých: Zánik - komiks
Superman vs. Elita - komiks
2011 Superhvězda Superman - komiks
Superman: Requiem - komiks
2010 Liga spravedlivých: Krize na dvou Zemích - komiks
Smallville: Absolute Justice (TV film) - komiks
Superman/Batman: Apokalypsa - komiks
Superman/Shazam!: Návrat černého Adama - komiks
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé - komiks
2008 Liga spravedlivých: Nová hranice - komiks
2007 Superman: Soudný den - komiks
2006 Superman: Brainiac Attacks - komiks
Superman II: Verze Richarda Donnera - komiks
Superman se vrací - komiks
1997 Batman a Superman (TV film) - komiks
1993 Nový Superman (TV film) - komiks
1987 Superman 4 - komiks
1983 Superman 3 - komiks
1980 Superman 2 - komiks
1979 Süpermen dönüyor - komiks
1978 Superman - komiks
1973 Superman - komiks
1961 Adventures of Superboy, The (TV film) - komiks
1954 Stamp Day for Superman - komiks
Superman's Peril - komiks
1951 Superman and the Mole Men - komiks
1948 Superman - komiks
1941 Superman - komiks

TV seriály

2004 Justice League Unlimited (TV seriál) - komiks
2001 Liga spravedlivých (TV seriál) - komiks
Smallville (TV seriál) - komiks
1996 Superman (TV seriál) - komiks
1993 Superman (TV seriál) - komiks
1988 Superboy (TV seriál) - komiks
Superman (TV seriál) - komiks
1985 The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál) - komiks
1984 SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál) - komiks
1980 Super Friends (TV seriál) - komiks
1979 The World's Greatest SuperFriends (TV seriál) - komiks
1978 Challenge of the SuperFriends (TV seriál) - komiks
1977 The All-New Super Friends Hour (TV seriál) - komiks
1973 Super Friends (TV seriál) - komiks
1952 Adventures of Superman (TV seriál) - komiks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace