foto

Joseph C. Phillips

  • nar. 17.1.1962 (57 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 'He's Watching' (TV film)
2015 Linka smrti
2012 Boogie Town
2010 Church
2005 Hra na svádění (TV film)
2000 Midnight Blue (TV film)
1999 A Fare to Remember
1998 Let's Talk About Sex
1993 Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
1991 Pouze obchod
1984 Beat Street

TV seriály

2018 13 Reasons Why (TV seriál)
Bye (S02E13)
The Box of Polaroids (S02E12)
Smile, Bitches (S02E10)
další epizody (11)
Tým SEAL (TV seriál)
Credible Threat (S01E18)
Vražedná práva (TV seriál)
It Was the Worst Day of My Life (S05E05)
2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Přímo na očích (S09E04)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Domov statečných (S14E07)
2010 Událost (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Duchové (S01E08)
Sběratelé šperků (S01E07)
2008 Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Dva z Queensu (TV seriál)
Separation Anxiety (S03E20)
2000 City of Angels (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

2015 Souled Out: The Documentary
2004 E! 101 Most Awesome Moments in Entertainment (TV film)
2001 Cosby Kids: The E! True Hollywood Story, The (TV film)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace