foto

Petr Šmíd

  • nar. 30.5.1991 (29 let)
    Plzeň, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kukačka (studentský film)
Muž, který připojil trinitrotoluenovou nálož k mixážnímu pultu (studentský film)
2018 Jan Palach
2017 Robine? (studentský film)
Telefón (studentský film)
You have the power to... (studentský film)
2016 Tenkrát v ráji
Zločin v Polné (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Rodinný film
2014 Místa
Noční směna (studentský film)
2013 Ma fille est… (studentský film)
Čtyři dny ve skladu (studentský film)
2012 Bastardi 3
Jdi dál
Prsten Věčnosti (studentský film)
Tenkrát poprvé (studentský film)

TV seriály

2020 Specialisté (TV seriál)
Tekuté zlato (S04E23)
2019 Rapl (TV seriál)
Ahoy Sázavo (S02E10)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Obraz (E08)
Dáma a Král (TV seriál)
Diamanty jsou věčné (S02E07)
Vražda a vykoupení (S02E01)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (S01E01)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Mordparta (TV seriál)
Potomek (S02E01)

Hudební videoklipy

2015 Marek Ztracený: O pravdě (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2019 Sen čarovné noci (divadelní záznam)
2017 Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)