foto

Petr Šmíd

  • nar. 30.5.1991 (26 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jednotka intenzivní lásky (divadelní záznam)
Telefón (studentský film)
2016 Tenkrát v ráji
Zločin v Polné (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
Rodinný film
2014 Místa
Noční směna (studentský film)
2013 Čtyři dny ve skladu (studentský film)
Ma fille est… (studentský film)
2012 Bastardi 3
Prsten Věčnosti (studentský film)
Tenkrát poprvé (studentský film)

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (E01)
Specialisté (TV seriál)
Nehoda (S02E14)
Mordparta (TV seriál)
Potomek (S02E01)

Hudební videoklipy

2015 Marek Ztracený: O pravdě (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace