foto

Tony Danza

  • nar. 21.4.1951 (69 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Rachot
2013 Aftermath
Don Jon
2009 Nail: Story of Joey Nardone, The
2006 Sexy tým
2004 Crash
The Whisper
2003 Ukradené Vánoce (TV film)
2001 Glam
1998 A Brooklyn State of Mind
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Noah (TV film)
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
Pomsta
Rybárna (TV film)
Vetřelec 007
1996 Božská lest
Illtown
1995 Deadly Whispers (TV film)
1994 Andělé
1991 Boj o Jenny (TV film)
Při výkonu služby: Vrtkavá spravedlnost (TV film)
1989 Ruce pryč od mé dcery
1988 Zeď strachu (TV film)
1986 Doživotí (TV film)
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Single Bars, Single Women (TV film)
Velký závod 2
1981 Stát se opicí
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
The Hollywood Knights
1978 Fast Lane Blues (TV film)

TV seriály

2020 Outmatched (TV seriál)
Grandparents (E03)
2018 Dobrej polda (TV seriál)
Who Cut Mrs. Ackroyd in Half? (E10)
Why Kill a Busboy? (E09)
Will Cora Get Married? (E08)
další epizody (10)
2016 Broad City (TV seriál)
Philadelphia (S03E06)
2014 HitRECord on TV (TV seriál)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Zdatný invalida (S03E15)
2000 Homewood P.I. (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Peggy's Fan Fair (S04E24)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Advokáti (TV seriál)
Love & Honor (S03E10)
State of Mind (S03E09)
Swearing In (S03E08)
další epizody (4)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 4 (TV seriál)
1979 Taxi (TV seriál)
Substitute Father (S01E22)
Hollywood Calling (S01E21)
Alex Tastes Death and Finds a Nice Restaurant (S01E20)
další epizody (9)
1978 Taxi (TV seriál)
A Full House for Christmas (S01E13)
Memories of Cab 804 (2) (S01E12)
Memories of Cab 804 (1) (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
2004 Goodnight, We Love You
2003 Christmas from Hollywood - a.z.
1999 Celebrity Profile: Marilu Henner (TV film)
1997 Sports on the Silver Screen (TV film)
1996 Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
1995 Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
1989 I'm from Hollywood
1984 Unrehearsed Antics of the Stars (TV film)

Hudební videoklipy

1991 MC Hammer - 2 Legit 2 Quit (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Mamamia

TV seriály

1984 Who's the Boss? (TV seriál)

Host