foto

Tony Danza

  • nar. 21.4.1951 (66 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Aftermath
Don Jon
2009 Nail: Story of Joey Nardone, The
2006 Sexy tým
2004 Crash
Whisper, The
2003 Ukradené Vánoce (TV film)
2001 Glam
1998 A Brooklyn State of Mind
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Noah (TV film)
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
Pomsta
Rybárna (TV film)
Vetřelec 007
1996 Božská lest
Illtown
1995 Deadly Whispers (TV film)
1994 Andělé
1991 Boj o Jenny (TV film)
Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
1989 Ruce pryč od mé dcery
1988 Zeď strachu (TV film)
1986 Doživotí (TV film)
1984 Don't Ask Me, Ask God (TV film)
Single Bars, Single Women (TV film)
Velký závod 2
1981 Stát se opicí
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
The Hollywood Knights
1978 Fast Lane Blues (TV film)

TV seriály

2014 HitRECord on TV (TV seriál)
2000 Homewood P.I. (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1997 The Tony Danza Show (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Likely Stories, Vol. 4 (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)

Dokumentární

2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)
1999 Celebrity Profile: Marilu Henner (TV film)
1997 Sports on the Silver Screen (TV film)
1996 Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
1995 Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
1989 I'm from Hollywood
1984 Unrehearsed Antics of the Stars (TV film)

TV pořady

2016 Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2005 Contender, The (TV pořad)
TV Land Confidential (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
TV's Greatest Sidekicks (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1995 Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope (TV pořad)
1992 Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration (TV pořad)
1990 Sammy Davis, Jr. 60th Anniversary Celebration (TV pořad)
1989 More You Know, The (TV pořad)
1988 The 40th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 Comic Relief (TV pořad)
The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 Battle of the Network Stars XVIII (TV pořad)
The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Battle of the Network Stars XVII (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Mamamia

TV seriály

1984 Who's the Boss? (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace