foto

František Němec

  • nar. 20.11.1932 (85 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Kouzelný šíp (TV film)
O Johance s dlouhými vlasy (TV film)
1997 Jak vyléčit Ježibabu (TV film)
O vílách Rojenicích (TV film)
1996 Dědo, čaruj (TV film)
1995 O kumburské Meluzíně (TV film)
Princ z pohádky (TV film)
1994 Hvězdopravcův dar (TV film)
1992 Jánošova kouzelná flétnička (TV film)
Pastýř a princezna (TV film)
1991 Ariadnina niť (TV film)
Lhát se nemá, princezno! (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
1990 Ahmed a Hazar (TV film)
Démantový déšť (TV film)
Hádanice (TV film)
Jak s Kubou šili všichni čerti (TV film)
1989 Pane králi, jdeme z dáli (TV film)
Strom pohádek: Dobro a zlo (TV film)
Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera (TV film)
1988 Kalhoty od krejčího ze Lhoty (TV film)
Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče (TV film)
Strom pohádek: Rozhodni obraze krásný (TV film)
1987 Balónová pohádka (TV film)
Drátenická pohádka (TV film)
Nechte to koňovi (TV film)
O houslích krále snů (TV film)
Vltavská víla (TV film)
1986 O princezně, která ráčkovala (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Plaváček (TV film)
Statečný Azmun (TV film)
Švec z konce světa (TV film)
1985 A co ten ruksak, králi? (TV film)
Chán Sulejmán a víla Fatmé (TV film)
Drahý Bedřichu (TV film)
O chamtivém strašidle (TV film)
Princezny nejsou vždycky na vdávání (TV film)
Pták Žal (TV film)
Putování za měsíční nitkou (TV film)
Slunečnice (TV film)
Žáku Kašíku, nežeň se! (TV film)
1984 Ferdinande, vrať se (TV film)
Králi, já mám nápad (TV film)
Letní pohádka (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
O nosaté čarodějnici (TV film)
Tlustý pradědeček (TV film)
Zlaté kapradí (TV film)
1983 Kmotři z blat (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
O bílém jadýrku (TV film)
1982 Karlův most (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
Třeboňská pohádka (TV film)
Vojáček a dračí princezna (TV film)
1981 Královna bludiček (TV film)
1980 Hadač od Saidovy zahrady (TV film)
Holubník (TV film)
Jak namalovat ptáčka (TV film)
1979 Všichni za jednoho (TV film)
1978 Pohádka o ebenovém koni (TV film)
Čarovné prstýnky (TV film)
1977 Blaťácká povídačka (TV film)
Uloupený smích (TV film)
Vo Brikitě (TV film)
1976 Až bude padat hvězda (TV film)
O třech bratřích (TV film)
Panenka z vltavské tůně (TV film)
Petřička (TV film)
1975 Ten kůň musí pryč (TV film)
Zlatá přadlena (TV film)
Čertova nevěsta (TV film)
1974 O princi Janovi a princezně Marfušce (TV film)
Padla kosa na kámen (TV film)
Princ Chocholouš (TV film)
1973 Skleněná panna (TV film)
1972 Svatá noc (TV film)
1971 Jak princezny spaly na hrášku (TV film)
Zločin na Zlenicích hradě (TV film)
1970 Čert a Káča (TV film)
1969 Dvě Cecilky (TV film)
Honza a zázračná fazole (TV film)
Hádankář Vojta (TV film)
O hradu Zásadce (TV film)
O statečném Petrovi (TV film)
Princezna Lada (TV film)
První láska (TV film)
Žabí muzikál (TV film)
1968 O Honzovi a princezně Félince (TV film)
Vo modrým ptáčku (TV film)
1967 Jak se stal Matěj Cvrček doktorem (TV film)
Malá Dorritka (TV film)
1966 Evženie Grandetová (TV film)
1963 Strašidlo, které se směje (TV film)

TV seriály

1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
1989 O čarovné Laskonce (TV seriál)
1984 Slané pohádky (TV seriál)
1983 Kočičí povídání (TV seriál)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)
1971 Pohádky z tisíce a jedné noci (TV seriál)
1964 Jak sluníčko rozdávalo stíny (TV seriál)
Kocour a dalekohled (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace