foto

Fabian Wagner

  • nar. 25.5.1978 (42 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2021 Zack Snyder's Justice League
2018 Overlord
2017 Liga spravedlnosti
2016 Churchill's Secret (TV film)
2015 Make Your Face Funny for Money... With Make-Up (TV film)
The Legend of Barney Thomson
Viktor Frankenstein
2010 Pulse (TV film)

TV seriály

2019 Hra o trůny (TV seriál)
Zvony (S08E05)
2016 The Family (TV seriál)
Pilot (E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Bitva bastardů (S06E09)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
Dar (S05E07)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Krev na rukou (S02E01)
Hra o trůny (TV seriál)
Drozd (S04E07)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Bílá královna (TV seriál)
The Final Battle (E10)
The Princes in the Tower (E09)
The King Is Dead (E08)
další epizody (5)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Ďábel (S01E06)
Věž (S01E05)
Mág (S01E04)
další epizody (4)
Lucky 7 (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Sindibád (TV seriál)
Accused (TV seriál)
Tina's Story (S02E04)
Tracie's Story (S02E01)
Sherlock (TV seriál)
Reichenbašský pád (S02E03)
Psisko baskervillské (S02E02)
Skandál v Belgravii (S02E01)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Execution (S01E04)
Personal (S01E03)
Surprise (S01E02)
další epizody (4)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
Kenny's Story (S01E05)
Frankie's Story (S01E02)
další epizody (4)
Inspektor Banks (TV seriál)
Hra s ohněm - 2. část (S01E04)
Hra s ohněm - 1. část (S01E03)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S09E03)
Epizoda 2 (S09E02)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Gene's Queen (S02E04)
Fight for their Rights (S02E03)
2004 Podfukáři (TV seriál)