foto

Declan Hannigan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atomic Blonde: Bez lítosti
2016 Bílý král
2015 Zero
Šachový turnaj
2013 Nová doba ledová
1994 Irská sága

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
Gore (E02)
2016 Guilt (TV seriál)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
Borgiové (TV seriál)
Výbušný plán (S03E09)
2010 Protiúder (TV seriál)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace