foto

Věra Štěpánková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1998 Kouzelný šíp (TV film)
O Johance s dlouhými vlasy (TV film)
1997 Jak vyléčit Ježibabu (TV film)
O vílách Rojenicích (TV film)
1996 Dědo, čaruj (TV film)
1995 O kumburské Meluzíně (TV film)
Princ z pohádky (TV film)
1992 Jánošova kouzelná flétnička (TV film)
Pastýř a princezna (TV film)
1991 Ariadnina niť (TV film)
1987 Balónová pohádka (TV film)
Drátenická pohádka (TV film)
Lepší prima den (TV film)
O princezně na klíček (TV film)
1986 Jak se mele babí hněv (TV film)
Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)
Statečný Azmun (TV film)
Země úsměvů (TV film)
Švec z konce světa (TV film)
Žena z Korinta (TV film)
1985 Chán Sulejmán a víla Fatmé (TV film)
O chamtivém strašidle (TV film)
Pták Žal (TV film)
Putování za měsíční nitkou (TV film)
Růžový Hubert (TV film)
1984 Budulínek Mandelinka (TV film)
Ferdinande, vrať se (TV film)
Letní pohádka: O králi Vítkovi a krásné Doubravce (TV film)
1983 Bráška (TV film)
Hodina splněných přání (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
O bílém jadýrku (TV film)
O velkém nosu (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1982 Jak Jaromil ke štěstí přišel (TV film)
Madlenka a strašidla (TV film)
Neviditelné nebezpečí (TV film)
Paganini (TV film)
Potrhlá Andula (TV film)
To se ti povedlo, Julie (TV film)
Červánková královna (TV film)
1981 Předeme, předeme zlatou nitku (TV film)
Sobota odpoledne, počátek léta (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
Hadač od Saidovy zahrady (TV film)
1979 Adriana (TV film)
O chudém královstvíčku (TV film)
Všichni za jednoho (TV film)
Švec Janek v pohádkové zemi (TV film)
1978 Dalibor (TV film)
Pohádka o ebenovém koni (TV film)
Čarovné prstýnky (TV film)
1977 Klukovina (TV film)
O líném Honzovi (TV film)
Padavka (TV film)
Uloupený smích (TV film)
1976 Až bude padat hvězda (TV film)
Nezbedná pohádka (TV film)
Panenka z vltavské tůně (TV film)
Petřička (TV film)
1975 Jak se ševcem šili čerti (TV film)
Rusalka (TV film)
Zlatá přadlena (TV film)
Čertova nevěsta (TV film)
1974 Princ Chocholouš (TV film)
1973 Měsíční kámen (TV film)
V studni (TV film)
1972 Štědrý večer pana rady Vacátka (TV film)
1971 Vodník z Kaňky (TV film)
Zázrak v Oužlebičkách (TV film)
1970 Kalifův prsten (TV film)
O princezně ve věži (TV film)
Čert a Káča (TV film)
1969 Dvě Cecilky (TV film)
Hádankář Vojta (TV film)
Hádavá pohádka (TV film)
O statečném Petrovi (TV film)
Obr z Černé skály (TV film)
První láska (TV film)
1968 Jak se Mette chtěla stát královnou (TV film)
Vo modrým ptáčku (TV film)
Zločin v duhovém zálivu (TV film)
1967 Bílé dveře (TV film)
Malá Dorritka (TV film)
O princezně, která pořád vařila (TV film)
Rozmarýnkův zlatý klíček (TV film)
Zrzek (TV film)
1966 Evženie Grandetová (TV film)
Kacafírek (TV film)
O chytré princezně (TV film)

TV seriály

1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
další epizody (6)
1979 Akce Muzeum (TV seriál)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Smír Tantalův (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky