foto

Dan Petronijevic

  • nar. 28.3.1981 (38 let)
    Scarborough, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Todd and the Book of Pure Evil: The End of the End
2015 He Never Died
2013 Cottage Country
Fish N Chips, Best Enemies Forever
2010 Harm's Way
2009 Obludárium (TV film)
2008 Mayerthorpe (TV film)
Zamilovaná Grace (TV film)
2007 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta
2006 Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Rozhřešení (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Naši otcové (TV film)
2004 Princ a já
2003 Dvanáctimílová cesta (TV film)
Na mou čest (TV film)
Vojákova dívka (TV film)
2002 Two Against Time (TV film)
Uzavřený kruh
2001 Jett Jackson (TV film)
Nebezpečný syn (TV film)
Policajtka
Ztracený rok (TV film)
2000 Exploze
1999 Dar z lásky (TV film)
1998 Slepá víra
Vraždící dům (TV film)
1997 Tatínkovi kouzelné boty (TV film)
1996 Co skrývá Amerika (TV film)
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Noc tornád (TV film)
1994 To Save the Children (TV film)

TV seriály

2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Northwind (S02E05)
Toof (S02E04)
další epizody (6)
2016 Letterkenny (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Bitten (TV seriál)
2013 Played (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
The Fight (S01E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Co tě utěší (S03E10)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Black Tie Showdown (S02E13)
The Toddyssey (S02E12)
B.Y.O.B.O.P.E. (S02E11)
další epizody (5)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
The Armory (S01E02)
RedaKai (TV seriál)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Simply the Beast (S02E04)
Daddy Tissues (S02E03)
The Student Body (S02E02)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Komando (S04E02)
2010 Chuck a přátelé (TV seriál)
Doylův okrsek (TV seriál)
Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (7)
Throwing Stones (TV seriál)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
The Phantom of Crowley High (S01E11)
další epizody (10)
2009 The Amazing Spiez (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Line (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
M.V.P. (TV seriál)
Turbo Dogs (TV seriál)
2007 Bakugan (TV seriál)
Dresden (TV seriál)
Second City (E12)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
Total Drama Island (TV seriál)
V síti CIA (TV seriál)
2006 Bigfoot Presents: Meteor and the Mighty Monster Trucks (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Growing Up Creepie (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 6Teen (TV seriál)
The Grid (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
2002 Moville Mysteries (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Rovnátka (TV seriál)
Witchblade (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Smrtící virus (S03E18)
1998 Animorphs (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace