foto

Colin Quinn

  • nar. 6.6.1959 (60 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1996 Blázniví fandové

TV pořady

2011 Colin Quinn: Long Story Short (TV pořad)
2002 The Colin Quinn Show (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Cop Show (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

TV pořady

2015 Colin Quinn: Unconstitutional (TV pořad)
2011 Colin Quinn: Long Story Short (TV pořad)
2002 The Colin Quinn Show (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
1987 Remote Control (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Cop Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Colin Quinn: Red State Blue State (TV pořad)
2016 Colin Quinn: The New York Story (TV pořad)
2015 Colin Quinn: Unconstitutional (TV pořad)
Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
Talk show s Joy (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The Nightly Show with Larry Wilmore (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Park Bench with Steve Buscemi (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
2011 Colin Quinn: Long Story Short (TV pořad)
Saturday Night Live Special: Backstage (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
The Marriage Ref (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Comedy Central Roast of Jeff Foxworthy (TV pořad)
Howard Stern on Demand (TV pořad)
2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
Comedy Central Roast of Denis Leary (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2002 Contest Searchlight (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The Colin Quinn Show (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
2001 Dinner for Five (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
Remote Control (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky