foto

Andrea Anders

  • nar. 10.5.1975 (44 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Andrea Anders, herečka, která hraje Joeyho atraktivní ale vdanou sousedku se narodila v DeForestu ve Wisconsinu (na předměstí Madisonu). Anders není jen talentovaná herečka, taky hodně studovala. Získala titul Bakaláře na umělecké škole univerzity Wiscosin Seven Point (UWSP) v roce 1997. Ve dvaadvaceti letech se odstěhovala do New Yorku kde točila seriály, a rozhodla se, že se následující rok do školy vrátí. Získala divadelní titul na škole Mason Gross v New Jersey v roce 2001.

Andreiny tituly ji pomohly k získání mnoha rolí, po absolvování školy v New Jersey se znovu přestěhovala do New Yorku. Předtím, než dostala roli Alex Garret v JOEYM objevila se v Brodwayském filmu "The Graduate" jako Elaine Robinson a zahrála si malou roli i ve filmu "Stepford Wives". Nafilmovala taky dva televizní pilotní díly a na obrazovky se vrátila také v seriálu HBO "Oz". Dále natočila seriál "The Guiding Light" pro CBS a "One life to live" pro ABC. Byla také hvězdou "Law and order" televize NBC, "Tru Calling" televize Fox a pracovala v divadle Guthrie v Minneapolis a v divadle Arena Stage ve Washingtonu DC.

Sasa2002

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nancy Drew and the Hidden Staircase
2018 Najednou jsme rodina
2017 Táta je doma 2
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2015 How We Live (TV film)
2014 Cuz-Bros (TV film)
Osudová ztráta
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
2012 Lady Friends (TV film)
2008 Sex Drive
2004 Stepfordské paničky

TV seriály

2019 Dobrý boj (TV seriál)
The One Where the Sun Comes Out (S03E09)
The One Where Kurt Saves Diane (S03E08)
2018 9JKL (TV seriál)
Heavy Meddling (E13)
Malý Sheldon (TV seriál)
Zakrnělé dětství a luxusní konzerva oříšků (S02E10)
Uhlíková metoda datování a vycpaný mýval (S02E07)
Geniální protivník a sir Isaac Neutron (S02E02)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Knock 'Em Down (S06E20)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 About a Boy (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
Budete naši sousedi? (S06E05)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Kšefty se smrtí (S02E11)
další epizody (9)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
další epizody (17)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Pravomoc (S04E12)
2006 Spolužáci (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a herecké studio (S02E20)
další epizody (9)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
další epizody (25)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (11)
Volání mrtvých (TV seriál)
Rear Window (S01E18)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
A Day in the Death... (S06E06)
A Failure to Communicate (S06E04)
další epizody (5)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
The Fire This Time (S12E08)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace