foto

Andrea Anders

  • nar. 10.5.1975 (43 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Andrea Anders, herečka, která hraje Joeyho atraktivní ale vdanou sousedku se narodila v DeForestu ve Wisconsinu (na předměstí Madisonu). Anders není jen talentovaná herečka, taky hodně studovala. Získala titul Bakaláře na umělecké škole univerzity Wiscosin Seven Point (UWSP) v roce 1997. Ve dvaadvaceti letech se odstěhovala do New Yorku kde točila seriály, a rozhodla se, že se následující rok do školy vrátí. Získala divadelní titul na škole Mason Gross v New Jersey v roce 2001.

Andreiny tituly ji pomohly k získání mnoha rolí, po absolvování školy v New Jersey se znovu přestěhovala do New Yorku. Předtím, než dostala roli Alex Garret v JOEYM objevila se v Brodwayském filmu "The Graduate" jako Elaine Robinson a zahrála si malou roli i ve filmu "Stepford Wives". Nafilmovala taky dva televizní pilotní díly a na obrazovky se vrátila také v seriálu HBO "Oz". Dále natočila seriál "The Guiding Light" pro CBS a "One life to live" pro ABC. Byla také hvězdou "Law and order" televize NBC, "Tru Calling" televize Fox a pracovala v divadle Guthrie v Minneapolis a v divadle Arena Stage ve Washingtonu DC.

Sasa2002

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nancy Drew and the Hidden Staircase
2018 Instant Family
2017 Táta je doma 2
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2015 How We Live (TV film)
2014 Cuz-Bros (TV film)
Osudová ztráta
2013 Divorce: A Love Story (TV film)
2012 Lady Friends (TV film)
2008 Sex Drive
2004 Stepfordské paničky

TV seriály

2018 9JKL (TV seriál)
Heavy Meddling (E13)
Malý Sheldon (TV seriál)
A Stunted Childhood and a Can of Fancy Mixed Nuts (S02E10)
Carbon Dating and a Stuffed Raccoon (S02E07)
Geniální protivník a sir Isaac Neutron (S02E02)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Knock 'Em Down (S06E20)
Soused přes palubu (S06E12)
2014 About a Boy (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Halloween 3: Úžasňákov (S06E06)
Budete naši sousedi? (S06E05)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Ted a spol. (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Pravomoc (S04E12)
2006 Spolužáci (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a herecké studio (S02E20)
další epizody (9)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
další epizody (25)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (11)
Volání mrtvých (TV seriál)
Rear Window (S01E18)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
A Day in the Death... (S06E06)
A Failure to Communicate (S06E04)
další epizody (5)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
The Fire This Time (S12E08)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace