foto

Nicholas Sadler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paterno (TV film)
2010 Fair Game
Opravdová kuráž
2000 Civility
Hellraiser: Inferno
Honička na chlapa
1999 Ruka zabiják
1998 Spoiler
1997 Hlídač mrtvých
Method, The
1996 Twister
1995 Jesse James
Poslední smích
Sawbones (TV film)
1994 Skandální odhalení
1993 Hra na zradu (TV film)
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí!
Vůně ženy
1991 Gangsteři
Jednou se vrátí (TV film)

TV seriály

2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
The Public Burning (E08)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Chlapečkův první démon (S05E16)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Třetí oko (S02E17)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Když se ucho utrhne (S04E04)
1994 Země 2 (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky