foto

Nic Bishop

  • nar. 19.9.1973 (46 let)
    Swindon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Lears
2015 Woodlawn
2014 Mentor, The
Stay Then Go
2013 Nobody Gets Out Alive
2010 Land of the Astronauts, The
2002 Chůze po vodě
2000 Moje matka Frank
1999 Powderburn
1998 Cukrová fabrika

TV seriály

2020 Truth Be Told (TV seriál)
All That Was Lost (E08)
Live Thru This (E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
No Cross, No Crown (E04)
Even Salt Looks Like Sugar (E03)
další epizody (5)
2018 Sněží! (TV seriál)
Sightlines (S02E01)
2017 Sněží! (TV seriál)
The Rubicon (S01E10)
Všechno chce svůj čas (S01E06)
Pilot (S01E01)
2015 Dominion (TV seriál)
House of Sacrifice (S02E10)
The Seed of Evil (S02E09)
The Longest Mile Home (S02E08)
další epizody (8)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
Castle na zabití (TV seriál)
V žáru (S06E11)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Cvičný tým (S04E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
In vino veritas (S13E13)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
další epizody (10)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Anchor Management (S01E02)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (19)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Flat Chat (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Incubator (S03E11)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky