foto

Robert Phillips

  • nar. 10.4.1925 (94 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 A Time to Revenge
1988 Red Nights
1987 Volání svobody
1985 Delta Pi
1981 Joe Dancer: Hořká pilulka (TV film)
1980 Zapomenuté město na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 The Ultimate Impostor (TV film)
1977 Auto
Final Chapter: Walking Tall
Telefon
1976 Adios Amigo
Mean Johnny Barrows
Zavraždění čínského bookmakera
1975 Capone
Mitchell
Návrat Joe Forrestera (TV film)
1974 Gun and the Pulpit, The (TV film)
Snadný výdělek
1973 Detroit 9000
I Escaped from Devil's Island
The Slams
The Student Teachers
1972 Znamení Vlka (TV film)
Černoch
1971 Yuma (TV film)
1970 Darker Than Amber
1969 Mackennovo zlato
1968 Mission Impossible Versus the Mob - a.z.
1967 Hodina pušek
Tucet špinavců
1966 Dimension 5
The Silencers
1965 Dívka ze Západu
Star Trek: Klec (TV film)
1964 The Killers
1962 Peklo je pro hrdiny
1958 The Gun Runners
1953 Code Two

TV seriály

1989 Bordertown (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Get Christie Love (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Fine Feathered Finks (S01E03)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zvěřinec - 2. část (S01E16)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

1956 Unidentified Flying Objects: The True Story of Flying Saucers

Host

TV pořady

1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky