foto

Roy Werner

  • nar. 1.8.1957 (63 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mámy na nože
2014 Mercy
Пассажир из Сан-Франциско
2010 Stacy's Mom
Strawberry Cliff
2008 Trapped in Perfection
2004 V rukách nepřítele
2003 Můj dům - její dům
2002 I Can Still Tell Your Wife Bill.com
Throttle
Žhářka 2 (TV film)
Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Firestorm Rising
1997 Prázdná kolébka (TV film)
1996 Horké prachy
Pohnutky srdce
Virtuální realita
Zamilovaný profesor
1995 Polda na melouchu
Tough and Deadly

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Hrozba ve vzduchu (S07E21)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
An Orphan Walks Into a Bar (E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pátý muž (S04E03)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Someone Wants Me (S01E07)
90210: Nová generace (TV seriál)
Setkání se šprtem (S03E15)
Tráva (TV seriál)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Zápas mezi firmami (S07E07)
Pomíjivost věcí (S07E06)
další epizody (4)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Událost (TV seriál)
To Keep Us Safe (E02)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Tajnosti (S02E06)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Všichni v rodině (S04E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Po požáru (S05E09)
2006 Desire (TV seriál)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Bobr to zařídí (S01E22)
Psí život (S01E19)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Piráti (S03E09)
2003 Infamous (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Ohnivá bomba (S02E16)
2002 Firefly (TV seriál)
Večírek (E04)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Skládačka (S03E05)
1997 Odpadlík (TV seriál)
Studená sprcha (S05E13)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Repo Raines (S03E16)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Černý vítr (S03E05)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Blues větrného města (S02E10)

Dokumentární

2002 Nevyřešené záhady minulosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky