foto

Thomas Morris

  • nar. 21.5.1966 (51 let)
    Vídeň, Niederösterreich, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sky Sharks
2016 Die Büffel sind los! (TV film)
Voják panic
2014 Father Rupert Mayer
Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
2013 Freiland
2012 Tento život
2010 Hříšnice (TV film)
Changing Hands
2009 Andělé a démoni
International
Mein Kampf
Polizeiruf 110 - Schweineleben (TV film)
2007 Ostrov pokladů (TV film)
2006 Šest týdnů strachu (TV film)
Tristan a Isolda
2005 Macho im Schleudergang (TV film)
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
Princezna na útěku (TV film)
2003 Big Ben - Oslnivá krása (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
2002 Das Beste Stück (TV film)
Der Liebe entgegen (TV film)
Pigs Will Fly
2001 Die Reise nach Kafiristan
Kobra 11 - Obchod se smrtí (TV film)
Na miskách vah
2000 Smrt z lásky (TV film)
Tatort - Von Bullen und Bären (TV film)
Trautmann - Wer heikel ist, bleibt übrig (TV film)
1999 Kubanisch rauchen
Schräge Familie, Eine (TV film)
Tatort - Strafstoss (TV film)
Waiting Time, The (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
Po smrti (TV film)
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Angst
Angst (TV film)
Der schönste Mann der Welt (TV film)
Eingeschlossen - Die Nacht mit einem Mörder (TV film)
1994 Hasenjagd - Vor lauter Feigheit gibt es kein Erbarmen
Saubere Aktien (TV film)
1993 Bed You Sleep In, The
Schindlerův seznam
1991 Im Dunstkreis
1990 Fleischwolf

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Kapitola první (S01E01)
SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Allein unter Bauern (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2002 Pigs Will Fly

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace