foto

Wendy Schaal

  • nar. 2.7.1954 (66 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Loving Annabelle
2001 Sestry na Bahamách
1998 Malí válečníci
1995 Out There (TV film)
1994 Holky z polepšovny (TV film)
Moje druhá láska
Runaway Daughters (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
1989 Lidé z předměstí
1988 Zářivá světla velkoměsta
1987 Baterie nejsou v ceně
Munchies
Tales from the Hollywood Hills: Pat Hobby Teamed with Genius (TV film)
Vnitřní vesmír
When the Time Comes (TV film)
1985 Netvor
1984 Fatal Vision (TV film)
Where the Boys Are
1977 Record City
1976 Cesta ke slávě

TV seriály

2020 Americký táta (TV seriál)
Epizoda 20 (S17E20)
Epizoda 19 (S17E19)
Epizoda 18 (S17E18)
další epizody (20)
2019 Americký táta (TV seriál)
The Hand that Rocks the Rogu (S16E20)
Eight Fires (S16E19)
No Weddings and a Funeral (S16E18)
další epizody (29)
2018 Americký táta (TV seriál)
Mean Francine (S15E13)
OreTron Trail (S15E12)
My Purity Ball and Chain (S15E11)
další epizody (12)
2017 Americký táta (TV seriál)
Santa, Schmanta (S15E01)
West to Mexico (S14E22)
The Talented Mr. Dingleberry (S14E21)
další epizody (16)
Griffinovi (TV seriál)
The Peter Principal (S15E18)
2016 Americký táta (TV seriál)
Ninety North, Zero West (S14E07)
Roger's Baby (S14E06)
Bahama Mama (S14E05)
další epizody (29)
2015 Americký táta (TV seriál)
Seizures Suit Stanny (S12E15)
American Fung (S12E14)
Holy Shit, Jeff's Back (S12E13)
další epizody (9)
2014 Americký táta (TV seriál)
Dreaming of a White Porsche Christmas (S12E06)
Now and Gwen (S12E05)
Big Stan on Campus (S12E04)
další epizody (21)
2013 Americký táta (TV seriál)
Minstrel Krampus (S10E08)
Faking Bad (S10E07)
Independent Movie (S10E06)
další epizody (19)
Griffinovi (TV seriál)
Bigfat (S11E17)
2012 Americký táta (TV seriál)
National Treasure 4: Baby Franny: She's Doing Well - The Hole Story (S09E07)
Adventures in Hayleysitting (S09E06)
Why Can't We Be Friends? (S09E05)
další epizody (18)
2011 Americký táta (TV seriál)
Season's Beatings (S08E07)
The Scarlet Getter (S08E06)
Virtual In-Stanity (S08E05)
další epizody (18)
2010 Americký táta (TV seriál)
For Whom the Sleigh Bell Tolls (S07E08)
The People vs. Martin Sugar (S07E07)
There Will Be Bad Blood (S07E06)
další epizody (17)
2009 Americký táta (TV seriál)
Rapture's Delight (S06E09)
G-String Circus (S06E08)
My Morning Straitjacket (S06E07)
další epizody (22)
2008 Americký táta (TV seriál)
Phantom of the Telethon (S05E07)
Pulling Double Booty (S05E06)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
další epizody (15)
2007 Americký táta (TV seriál)
The Most Adequate Christmas Ever (S04E08)
Surro-Gate (S04E07)
42-Year-Old Virgin (S04E06)
další epizody (18)
2006 Americký táta (TV seriál)
The Best Christmas Story Never Told (S03E09)
Irregarding Steve (S03E08)
Of Ice and Men (S03E07)
další epizody (16)
2005 Americký táta (TV seriál)
Not Particularly Desperate Housewife (S02E09)
Star Trek (S02E08)
Stannie Get Your Gun (S02E07)
další epizody (16)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
The Freak (S01E06)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Cesta (S01E11)
Nový člověk (S01E10)
Živote je příliš krátký (S01E09)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Fifteen (S01E15)
2000 Akta X (TV seriál)
Přízrak (S07E16)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Opravdový život (S03E22)
Přátelé (TV seriál)
Žárlivost (S03E12)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Duch Nan, část druhá (S12E07)
Duch Nan, část první (S12E06)
1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Nearly Departed (TV seriál)
1988 Plný dům (TV seriál)
Sesterská láska (S01E13)
1986 MacGyver (TV seriál)
V pasti (S01E12)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bu bu bu! (S01E17)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Devatenáctá jamka (S03E16)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Video kompilace

1994 Red Shoe Diaries 9: Hotline (video kompilace)

Host

TV pořady

2015 2015 Creative Arts Emmys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky