foto

Jacinda Barrett

  • nar. 2.8.1972 (46 let)
    Brisbane, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jacinda Barrett je osmatřicetiletá australsko-americká modelka a herečka. Narodila se 2. srpna, léta páně 1972 v australském Brisbane jako dcera brisbanského hasiče. Počátek její kariéry modelky se datuje již během jejího studia na Kenmore State High School, taktéž v australském Brisbane, kdy v roce 1988 úspěšně absolvovala a také nakonec i zvítězila ve své první modelingové soutěži - Dolly Covergirl Contest a úspěšně tak započala svou cestu modelky napříč Evropou.

Poprvé se na televizních obrazovkách objevuje v roce 1995 jako jedna z účastnic v reality show televize MTV - THE REAL WORLD : LONDON. Ihned nato se začíná plně věnovat studiu British American Drama Academy v anglickém Oxfordu. Její historicky první zkušenost před kamerou byla ale v roce 1997 formou role Heather Wallace v nízkorozpočtovém hororu "CAMPFIRE TALES". Vše nabralo rychlý spád a Jacinda začala velmi rychle obsazovat hlavní i vedlejší role v mnoha známých, ale i méně známých filmech.

Na obrazovkách mohli tuto sympatickou, pohlednou herečku s krásným a upřímným úsměvem diváci vidět např. ve filmech LIDSKÁ SKVRNA po boku takových hvězd, jako je Nicole Kidman či Anthony Hopkins, nebo i v dalších snímcích - komedii BRIDGET JONESOVÁ : S ROZUMEM V KONCÍCH, romantickém dramatu POSLEDNÍ POLIBEK, či čistokrevném dramatu JMENOVEC.

Jacinda byla v předešlých letech zasnoubená s americkým hercem Chrisem Hardwickem, hostem show MTV SINGLED OUT. Nakonec se ale 29. prosince 2004 vdala za amerického herce Gabriela Machta. 20. srpna 2007 se jim narodilo první dítě - dcera Satine Anais Geraldine Macht. Mezi její nejoblíbenější koníčky patří skydiving. 28. srpna 2009 byla oficiálně naturalizována jako občan USA v Los Angels Convention Center.

Jacinda Barrett nepochybně patří mezi modelingové, ale i herecké talenty současného filmu.

Lukáš "saaaky" Koutný

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seven in Heaven
2016 So B. It
2011 Proper Send-Off, A
2010 Matching Jack
2009 Prostředníci
2008 New Yorku, miluji Tě!
2006 Jmenovec
Poseidon
Poslední polibek
Škola svádění
2005 Návrat pana Ripleyho
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Okrsek 49
Sním o tobě (TV film)
2003 Lidská skvrna
2000 Temná legenda 2
1999 24-Seven
1998 Art House
Immaculate Springs
1997 Campfire Tales
1995 Real World Reunion, The (TV film)

TV seriály

2017 Bloodline (TV seriál)
Part 33 (S03E10)
Part 32 (S03E09)
Part 31 (S03E08)
další epizody (10)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 13 (S01E13)
Part 12 (S01E12)
Part 11 (S01E11)
další epizody (12)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Posel (S02E08)
Oběť (S02E07)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Zpátky do minulosti (S02E08)
Rána pod pás (S02E07)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
D.C. (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Collateral Damage (S03E11)
1998 Guys Like Us (TV seriál)
Wind on Water (TV seriál)

Dokumentární

2006 Ničivá vlna (TV film)

TV pořady

2000 GPTV (TV pořad)
1992 Real World, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace