foto

Peter Appel

  • nar. 19.10.1959 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bad Education
2010 Chico a Rita
Harvest
Příležitost dělá zloděje
2009 Bottleworld
2008 Stalo se
2007 Dohodnuto
Tempo života
2006 Opilí slávou
2005 Confess
Road
2003 God Has a Rap Sheet
Marci X
2002 Bedford Springs
Roger Dodger
Spider-Man
Vše o lásce
2001 Zase bude fajn
2000 Cucák
Divoké kočky
Overnight Sensation
1999 Judy Berlin
Jump
The Tic Code
1998 Above Freezing
Side Streets
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Six Ways to Sunday
1996 Klauni (TV film)
Smrtící léčba
Spáči
Žranice
1995 Smolaři
Táta jak má být
1994 Leon
1993 Pan Báječný
Svatý z Fort Washingtonu
Trip nach Tunis
1992 Základní instinkt
1991 Myslete na Henryho
Stíny a mlha
1990 Bouřlivé dny
Každý vyhrává
Podezření
1989 Zwei Frauen

TV seriály

2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Ging Gang Goolie (S03E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Risk and Reward (S03E05)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Forces Escalante to Swap Jockeys (E05)
Ace Meets with a Potential Investor (E02)
Pilot (E01)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Playgirl (S06E20)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bez bolesti (S05E22)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Absentia (S13E13)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
2001 Big Apple (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Contact (S01E19)
1999 Oz (TV seriál)
Napoleon's Boney Parts (S03E02)
1996 Cosby (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Here and Now (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
God Bless the Child (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace