foto

Jesse James

  • nar. 14.9.1989 (28 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hide in the Light
The Lucky Man
2015 The Hollow One
2014 Wishin' and Hopin'
2013 Two Scoops
2012 Duše mrtvých
Last Ride, The
2011 Exodus Fall
2010 Bones
2008 Jumper
Malí letci
Manifest Destiny
2007 Company Man (TV film)
2006 The Darkroom
2005 3:15 zemřeš
2004 Osudový dotek
2003 Fear of the Dark
2002 Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Bailey's Mistake (TV film)
Kokain
Pearl Harbor
2000 Zavěste, prosím
1999 Flanderský pes
Vzkaz v láhvi
1998 Bohové a monstra
Perníkový dědek
Puppies for Sale
Sorrow's Child
1997 Lepší už to nebude

TV seriály

2017 The Good Doctor (TV seriál)
Apple (E08)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ve dveřích, část 2 (S06E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Pro nic za nic (S02E04)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kapitánova žena (S02E14)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Thoughts of You (S06E20)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Z jiného světa (S06E19)
1998 Felicity (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Location: The Amityville Horror
Source of Evil, The

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
2004 Teen Choice Awards 2004, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 The Hollow One

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace