foto

Nicholas Blane

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 V tajnosti
2009 Zlomový rok 39
2007 Harry Potter a Fénixův řád
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Iluzionista
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Poslední kat
1999 Great Expectations (TV film)
1995 Some Kind of Life

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Svatba plná překážek (S02E07)
2014 In the Club (TV seriál)
The Great Fire (TV seriál)
2013 Drákula (TV seriál)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Muž beze cti (S02E07)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
The Body Farm (TV seriál)
The Case (TV seriál)
2010 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Life on Mars (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2003 The Royal (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Reckless (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Elidor (TV seriál)
Konečný tah (TV seriál)
1994 Love On a Branch Line (TV seriál)
Vicar of Dibley, The (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
September Song (TV seriál)
1992 Archer's Goon (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1990 Piglet Files, The (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace