foto

Arlen Dean Snyder

  • nar. 5.3.1933 (86 let)
    Rice, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Brooklynští humři
2004 Overlookers, The
2000 Cora Unashamed (TV film)
1997 Vražedná matka 2
1993 Running Cool
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Willing to Kill: The Texas Cheerleader Story (TV film)
1990 Muž s cejchem smrti
Summer Dreams: The Story of the Beach Boys (TV film)
Vnitřní záležitosti
Wheels of Terror (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
1988 Bird
Kansas
1987 Věznice
Země nikoho
1986 Bojové nasazení
1985 MacGruder and Loud (TV film)
1983 Night Partners (TV film)
Ničivá síla
1981 Hellinger's Law (TV film)
No Place to Hide (TV film)
Red Flag: The Ultimate Game (TV film)
The Night the Lights Went Out in Georgia
1980 Attica, stát New York (TV film)
1979 Amíci
Young Love, First Love (TV film)
1976 False Face
1966 Hot Rod Hullabaloo

TV seriály

1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Křižovatky (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Kdo byla teta Rose? (S04E13)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Ať žije Joey (S04E07)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Tajemství Parkerova domu (S04E01)
1987 Women in Prison (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Kay O'Brien (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sever a Jih II (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Ace Crawford, Private Eye (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Trauma Center (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Darkroom (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Ó, to si tancujeme (S09E14)
1980 Flo (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Dear Detective (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace