foto

Bobby Hosea

  • nar. 5.12.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Truth About Angels, The
2006 Veterán (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2001 61* (TV film)
All About You
Návrat do pekla (TV film)
1998 Gargantua (TV film)
Jidášův polibek
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Night Scream (TV film)
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Den nezávislosti
The Cape (TV film)
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1994 Francouzské hedvábí (TV film)
M.A.N.T.I.S. (TV film)
1993 Bod varu
1992 Why Colors?
1988 China Beach (TV film)
Jack Rozparovač se vrací
Rock-A-Die Baby
What Price Victory (TV film)
1987 Anděl v zeleném (TV film)
Glory Years (TV film)
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1984 Her Life as a Man (TV film)

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
Šestaosmdesátý (S01E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Late Admissions (S09E08)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Dva v jeskyni (S06E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Posedlost (S07E21)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
2007 Greek (TV seriál)
Picking Teams (S01E04)
Hrdinové (TV seriál)
Dar z nebes (S01E12)
Žralok (TV seriál)
Here Comes the Judge (S01E15)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Croatoan (S02E09)
Odložené případy (TV seriál)
Světlušky (S04E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Skóre (S04E12)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 Vzkvétající město (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vojenský soud se Sandrou Gilbertovou (S03E02)
Xena (TV seriál) - a.z.
Svitky o Xeně (S02E10) - a.z.
1996 Mys (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Zvláštní akce (S01E16)
Xena (TV seriál)
Smrtelně milovaná (S01E16)
1995 Xena (TV seriál)
Nezvolená cesta (S01E05)
1990 Singer & Sons (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace