Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

arkie 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy napad, z ktoreho by sa dala vytazit uzasna kritika sucasneho hollywoodskeho kultu "osudovej" lasky. Bohuzial napriek slubnym momentom na viacerych miestach scenarista na poslednu chvilu vzdy cukol a nedotiahol napad do konca. Zaver je totalne sklamanie, napriek vcelku obstojnym hereckym vykonom. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

I keď schémou Timer pripomína klasickú romantickú komédiu, od pásovej mainstreamovej produkcie sa odlišuje hlavne neuveriteľne sviežim nápadom. Myšlienkovo ho pritom aj patrične využíva, čo v týchto prípadoch nebýva pravidlom. Pretože v rámci hlavnej línie, hľadania životnej istoty takmer tridsaťročnej Oony, scenár poskytuje aj viac pohľadov na to, ako vo fikčnom svete čoraz populárnejší prístroj na hľadanie spriaznenej duše, ovplyvňuje a napĺňa osudy a tým zároveň aj formuje ústrednú hrdinku. A po po pôsobivo realistickom závere vám možno naplno dôjde, že civilné herecké výkony a príjemne komorná atmosféra znamenajú niekedy viac ako hviezdy a opulentná výprava maskujúca dejovú prázdnotu. Veľmi milé prekvapenie na poli nezávislého filmu. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Príjmený filmík na nedeľné popoludnie. Celé to tiahol originálny nápad s timerom, ktorý posunul celý romantický príbeh do inej roviny. Osudy postáv mi však boli celkom ukradnuté, pretože som sa do nich nedokázala celkom vžiť a uveriť im. PS kebyže som mala ja nefunkčný láskovač, to by ma dožralo :P. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Strašné, námět je doslova zoufalí. Pochopím stroj času, chápu, když ve filmu mluví lidé jenom pravdu, ale láskovač ? To už rovnou natočte film ve kterém budou všichni vědět, kdy zemřou, bude to dojemné všichni si popláčeme. Předem informuji, že ten film nemá konec a to zcela úmyslně, aby jste si uvědomili, že láskovač je blbost a strojí žít bez něj, ale to přece všichni dobře víme. Škoda času, který jsem filmu věnoval, raději jsem měl jít dříve do práce. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila a chystala už od doby, co jsem viděla podle mě trochu podobný Vyměřený čas. Ale právě po In Time jsem neočekávala už žádný zázrak. Moje překvapení však bylo obrovské. Celou dobu jsem se příjemně bavila a děj mě natolik vtáhl, že jsem v jednu chvíli začala přemýšlet, jestli si takové "hodinky" taky nepořídím:D Nejedná se o obyčejnou nudnou romantickou komedii, ale je skvěle doplněna touto zajímavou myšlenkou a to z ní dělá neobyčejnou. I přes občasnou předvídatelnost děje a průměrné výkony herců - 5*! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama