foto

Demord Dann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Věčně mladá
2014 Robocop
2013 Předvečer zkázy (TV film)
2002 The House Next Door

TV seriály

2019 Batwoman (TV seriál)
Down Down Down (S01E03)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Na opuštěném místě (S01E03)
Dobrý doktor (TV seriál)
Two-Ply (or Not Two-Ply) (S02E06)
Colony (TV seriál)
Bonzo (S03E12)
Lovci duchů (TV seriál)
A Most Holy Man (S13E15)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
Not Fake (S01E06)
Chesapeake Shores (TV seriál)
It's Always Nashville (S02E04)
Pasts and Presents (S02E02)
Zoo (TV seriál)
Oz is Oz (S03E06)
2015 Minority Report (TV seriál)
Zlodějská čest (E06)
UnREAL (TV seriál)
Savior (S01E07)
2014 The Flash (TV seriál)
Flash vs. Arrow (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Blade Runners (S09E16)
2013 Cult (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
The Second Amendment (S01E06)
Fireball (S01E02)
King a Maxwellová (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Ernest Cobb (E02)
Pilot (E01)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vynucené ukončení (S05E03)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Pasáček (S01E06)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Vchod (S03E08)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Je těžké sbohem dát (S04E07)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
2000 Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky