foto

David Vadim

  • nar. 28.3.1972 (46 let)
    Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Last Thing He Wanted
2011 Briefcase, The
2010 Božská extáze
2009 Malý New York
2008 Kat: Válečná zóna
2007 Rána za ranou
2006 5up 2down
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Love Rome
2003 I Am Woody
2001 Brooklyn Babylon
Lovec policajtů
2000 Čekání na ozvěnu
1998 Side Streets
1997 Air Force One
G. I. Jane
Small Taste of Heaven, A
1996 Smuteční host
Výkupné
1994 Malá Oděsa

TV seriály

2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Pastor Tim (S04E02)
2015 Allegiance (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Alchemist (No. 101) (S01E12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zlodějská čest (S04E07)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S04E05)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ruka ruku myje (S09E03)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Krajina vzpomínek (S01E09)
New Amsterdam (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Balls (S02E03)
Harmony (S02E02)
Voicemail (S02E01)
2002 Street Time (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Phobia (S11E13)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Demolition Derby (S01E10)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace