foto

Amy Davidson

  • nar. 15.9.1979 (39 let)
    Phoenix, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rose
2015 Battle Scars
Girl on the Edge
2014 Pravdivý příběh herečky
2013 Temný let (TV film)
2010 Firebreather (TV film)
2007 Netherbeast Incorporated
2005 Poslední přání (TV film)
2000 Pravda o Jane (TV film)
1995 Teenage Tupelo

TV seriály

2017 Marlon (TV seriál)
Appropriate Marlon (S01E09)
2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
2014 Math Bites (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda mezi forenzními vědci (S10E05)
2013 Adam Devine's House Party (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Předtím a potom (S01E02)
Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
Dr. House (TV seriál)
Potřebujeme vajíčka (S08E17)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zrádná srdce (S12E02)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Smutná repríza (S04E15)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Head Over Heels (S05E06)
2008 Psychopat z Green River (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Přes nedokonalosti (S03E21)
2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
Family Face Off: Hollywood (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2001 Tak málo času (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2005 John Ritter: The E! True Hollywood Story (TV film)
2003 A Life of Laughter: Remembering John Ritter (TV film)
2002 Pet Star (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Ukaž svůj talent! (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
New Tom Green Show, The (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Show Wayna Bradyho (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace