foto

Kobna Holdbrook-Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cizinec ve vlaku
2017 Ghost Stories
Paddington 2
2015 Hamlet (divadelní záznam)
2014 Turks & Caicos (TV film)
2013 Dvojník
2011 V pařátech smrti (TV film)
2009 Whatever It Takes (TV film)

TV seriály

2016 Class (TV seriál)
2015 Capital (TV seriál)
The Last Panthers (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2013 Crackanory (TV seriál)
Frankie (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
2011 Cafe, The (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Sirens (TV seriál)
2010 Whites (TV seriál)
2009 PhoneShop (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Příběhy hvězd (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Mike Bassett: Manager (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace