foto

Tony Pasqualini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doe
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
2004 Subway Cafe

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Výhra v loterii (S03E03)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svatba 1/2 (S05E23)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestovatel v čase (S08E17)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Vzdálená místa (S05E06)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Úplně všechno zkazí (E02)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Business Trip (S05E07)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2005 Just Legal (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Schmidtová, a kdo je víc (S01E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kamelot (S02E10)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Má druhá levá noha (S01E12)
2003 Dragnet (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Shutdown (S05E08)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Elliotova velká chvíle (S04E21)
Advokáti (TV seriál)
This Pud's for You (S06E21)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zab mě (S01E03)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Dokumentární

2006 Blindsight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky