foto

Alexander Singer

  • nar. 18.4.1928 (90 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1978 Hunters of the Reef (TV film)
1977 Bunco (TV film)
1976 Million Dollar Rip-Off, The (TV film)
Time Travelers (TV film)
1975 First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
1972 Glass Houses
1971 Captain Apache
1965 Love Has Many Faces
1964 Psyche '59
1961 A Cold Wind in August

TV seriály

1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Chvíle bdění (S04E13)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Náhodné myšlenky (S04E10)
Nemesis (S04E04)
Krizový scénář (S03E25)
další epizody (4)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Roj (S03E04)
Rozhodnutí (S02E25)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Těžké časy (S04E18)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tetování (S02E09)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Loď v ohrožení (S04E06)
Vnitřní nepřítel (S03E26)
Hlasy v hlavě (S03E18)
další epizody (4)
1994 Christy (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Domů (S07E13)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhý pohled (S02E09)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Stíny noci (S01E03)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit II. (S07E05)
Vpád 2/2 (S07E01)
Vpád 1/2 (S06E26)
další epizody (4)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Host (S06E04)
1989 The New Lassie (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mariah (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Rodinná záležitost (S02E12)
1986 MacGyver (TV seriál)
Přistávací manévr (S02E05)
V pasti (S01E12)
1985 MacGyver (TV seriál)
Marnotratník (S01E09)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Secrets of Midland Heights (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Paris (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Pearl Harbor (TV seriál)
1977 Logan's Run (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Gibbsville (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Filmové žánry (TV seriál)
2001 Stanley Kubrick: Život v obrazech
1951 Day of the Fight

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace