Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odo se cítí být nucen čelit svým skutečným citům ke Kiře, když je v sázce její život. (SkyShowtime)

Recenze (7)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bych jen chtěl podotknout, že ODO byl vychováván lidskou rasou. Tedy zápletka je věrohodná. A sounáležitost jako taková je pro jeho rasu klíčová. Navíc dějová linka s Ferengi má stejnou zápletku - odmítnout kulturu a hodnoty své rasy. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale noták.... zas až tak strašná ta epizoda nebyla. Náhodou bylo zajímavé vidět, že i Ferengové se mohou zajímat o něco jiného, než z čeho mají "profit". Ale dobrá, musím uznat, že mě scény s Kirou a Odem v jeskyni celkem nudili, dokud jsme nezjsistili, že jde o měňavce. Za mě zajímavá a na DS9 dobrá epizoda. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OMFG. Dvě zápletky: 1 - Co s Ferengim, co chce vstoupit do Hvězdné flotily? 2 - dvě postavy se zasekly v podzemí kde na ně padaj šutry ("variace na") Ta první je zajímavá - a proto se sjede jen narychlo a většinu dílu strávíme nudně předvídatelnými scénami "zachraňování". Na konci 2 je teda rozumnej zvrat, ale ten je vykoupenej naprosto WTF romantic shitem kdy každá rasa v galaxii zjevně musí mít koncept lidské romantické lásky. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu tvůrce star treku. Proč by měla odova rasa mít pojem o lásce stejně jako člověk? Tohle mi prostě na tom nesedí. Jako jasně zase další plot o lásce a každej miluje někoho ok... Byl bych raději kdyby zde bylo méně takových epizod navíc v minulém díle umřel Kiře boyfriend a hned další už po ní jede odo trošičku chill. Byli by to 2 hvězdičky ale ferengi nog měl pěkný plot a přidal jsem za to 1 ()

Reklama

Reklama