foto

Andrew Keir

  • nar. 3.4.1926
    Shotts, Lanarkshire, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 5.10.1997 (71 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Dragonworld: The Legend Continues (TV film)
1997 Královský hřebec (TV film)
1996 Shadow of the Knight
1995 Rob Roy
1994 Dračí svět
1991 The War That Never Ends (TV film)
1989 Shell Seekers, The (TV film)
1987 The Party (TV film)
1985 Blood Hunt (TV film)
1984 Haunters of the Deep
1982 People V Scott (TV film)
World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1981 Lion of the Desert
1978 The Thirty-Nine Steps
Zproštění viny
1973 Katolíci (TV film)
1972 Aries Computer, The
1971 Krev z hrobky mumie
Marie Stuartovna, královna Skotska
The Night Visitor
Vzducholoď
1970 Adam's Woman
Cellar and the Almond Tree, The (TV film)
Emma's Time (TV film)
Poslední granát
1969 Královský hon za sluncem
1968 Operace Vzteklý pes
1967 Dlouhý souboj
Pět milionů let k Zemi
The Viking Queen
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
Dracula: Prince of Darkness
Macbeth (TV film)
Statečný princ donegalský
1965 Lord Jim
1964 Devil-Ship Pirates, The
Pád říše římské
1963 Beta Som
Kleopatra
1962 Pirates of Blood River, The
1960 Melodie slávy
The Day They Robbed the Bank of England
1958 Heart of a Child
Tread Softly Stranger
Zkáza Titaniku
1957 Suspended Alibi
1956 High Flight
1954 The Maggie
1953 Laxdale Hall
1952 Brave Don't Cry, The
1950 Lady Craved Excitement, The

TV seriály

1992 Strathblair (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
1985 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vražda na začátku sezóny (S01E03)
1982 King's Royal (TV seriál)
Marco Polo (TV seriál)
1978 Kidnapped (TV seriál)
1976 Outsiders, The (TV seriál)
1975 You're On Your Own (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
1971 Sunset Song (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
Pere Goriot (TV seriál)
1964 Midnight Men, The (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)

Dokumentární

1994 Flesh and Blood: The Hammer Heritage of Horror (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace