foto

Missy Elliott

  • nar. 1.7.1971 (48 let)
    Portsmouth, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Příběh žraloka
2003 Honey
2001 Tak nevyhrožuj

TV seriály

2017 Star (TV seriál)
Boy Trouble (S01E10)
Mama's Boy (S01E08)
2016 Americký táta (TV seriál)
Stan-Dan Deliver (S13E08)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
2004 Female American Rap Stars
I Love the '90s (TV seriál)
Intimate Portrait: Missy 'Misdemeanor' Elliott (TV film)
Jay-Z: Americký raper
Michael Jackson: The One (TV film)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: The E! True Hollywood Story (TV film)
2003 Trina: The Making of a Diamond Princess (TV film)
2002 Janet Jackson: Live in Hawaii (koncert)
2001 Aaliyah: The E! True Hollywood Story (TV film)
2000 Whitney Houston: The Greatest Hits (video kompilace)

Hudební videoklipy

2017 Missy Elliott feat. Lamb - I'm Better (hudební videoklip)
2015 Missy Elliott feat. Pharrell Williams - WTF (Where They From) (hudební videoklip)
2012 Little Mix feat. Missy Elliott - How Ya Doin'? (hudební videoklip)
2009 Ciara feat. Missy Elliott - Work (hudební videoklip)
2008 Missy Elliott - Ching-a-Ling / Shake Your Pom Pom (hudební videoklip)
The Pussycat Dolls feat. Missy Elliott - Whatcha Think About That (hudební videoklip)
2006 Busta Rhymes feat. Mary J. Blige, Rah Digga, Missy Elliott, Lloyd Banks, Papoose & DMX - Touch It (Remix) (hudební videoklip)
Missy Elliott - We Run This (hudební videoklip)
2005 Missy Elliott - Teary Eyed (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ciara & Fatman Scoop - Lose Control (hudební videoklip)
Tweet feat. Missy Elliot - Turn Da Lights Off (hudební videoklip)
2004 Ciara feat. Missy Elliott - 1, 2 Step (hudební videoklip)
Missy Elliott - I'm Really Hot (hudební videoklip)
2003 Missy Elliott - Pass That Dutch (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Beyoncé, Free & MC Lyte - Fighting Temptation (hudební videoklip)
2002 Aaliyah - Miss You (Aaliyah Tribute) (hudební videoklip)
Missy Elliott - Work It (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Eve - 4 My People (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ludacris - Gossip Folks (hudební videoklip)
Tweet feat. Missy Elliott - Oops (hudební videoklip)
2001 Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade (hudební videoklip)
Destiny's Child feat. Missy Elliott - Bootylicious (Rockwilder Remix) (hudební videoklip)
Missy 'Misdemeanor' Elliott: Hits of Miss E... The Videos, Volume 1 (hudební videoklip)
Missy Elliott - Get Ur Freak On (hudební videoklip)
Missy Elliott - Lick Shots (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ginuwine & Tweet - Take Away (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Ludacris & Trina - One Minute Man (hudební videoklip)
1999 Missy Elliott - She's a Bitch (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Lil' Mo, Nas, Eve & Q-Tip - Hot Boyz (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. MC Solaar & Big Boi - All n My Grill (hudební videoklip)
1998 Missy Elliott feat. 702 & Magoo - Beep Me 911 (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Lil' Kim, Mocha and Timbaland - Hit Em wit da Hee (hudební videoklip)
1997 Aaliyah - Hot Like Fire (hudební videoklip)
Lil' Kim feat. Da Brat, Left Eye, Missy Elliott & Angie Martinez - Not Tonight (Ladies Night Remix) (hudební videoklip)
Missy Elliott - The Rain (Supa Dupa Fly) (hudební videoklip)
Missy Elliott feat. Da Brat - Sock It 2 Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
2006 MTV Video Music Awards 2006 (TV pořad)
2005 Road to Stardom with Missy Elliot, The (TV pořad)
2004 The BRIT Awards 2004 (TV pořad)
2003 MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Grammy Awards 2002 (TV pořad)
2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2001 Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink - Lady Marmalade (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2017 Missy Elliott feat. Lamb - I'm Better (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace