foto

Deidrie Henry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Beyond the Lights
2013 Good Mother, The (TV film)
2011 Metro (TV film)
Za tabulí (TV film)
2010 Krásný chlapec

TV seriály

2016 Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (8)
2014 Strážce pořádku (TV seriál)
Restitution (S05E13)
Wrong Roads (S05E09)
Whistle Past the Graveyard (S05E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
A Thousand Suns (S10E03)
2013 Twisted (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Tenisky, hon a dětská tvář (E03)
Harry's Law (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S01E03)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Začátek na konci (S05E22)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nejlepší taktika (S01E07)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Mozambique (S01E02)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Bratři a sestry (TV seriál)
Jen jeden plátek (S03E10)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Auto zabiják (S04E11)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Strach (S11E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace