foto

Stein Myhrstad

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
Mateřská posedlost (TV film)
Pach krve 5: Krvavý masakr
Woodcarver, The
2011 Finding a Family (TV film)
Pach krve 4: Krvavý počátek
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
1996 Stopy vraha

TV seriály

2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
21C (S02E10)
Uran-235 (S02E06)
11:27 (S02E04)
Ice (TV seriál)
Stand Off (S01E10)
Clarity (S01E07)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Bishop (S01E09)
Donner (S01E08)
Aleksander (S01E03)
další epizody (4)
Ice (TV seriál)
Two Handkerchiefs (S01E04)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
Ruka na spoušti (S04E07)
další epizody (5)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Frampton jedná (S03E12)
Očistec (S03E10)
Pilotova chyba (S03E07)
další epizody (5)
2014 Intruders (TV seriál)
The Crossing Place (E07)
Bound (E06)
Ave Verum Corpus (E04)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Nežijeme věčně (S02E10)
Pitfall (S02E07)
další epizody (5)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Padlý anděl (S01E10)
Oklika (S01E06)
další epizody (5)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Venus (E12)
Eve Ate the Apple (E09)
Fear (E07)
další epizody (4)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Válečníci (S01E10)
Fata Morgana (S01E03)
Svatyně pro všechny, 2. část (S01E02)
další epizody (4)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Příbuzní, 2. část (S04E19)
Trojice (S04E16)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Záchranné lano (S04E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodinná pouta (S10E18)
Odměna (S10E15)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Dvoustá (S10E06)
Projekt Pegasus (S10E03)
další epizody (7)
2005 Terminal City (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Předsunutá základna (S09E06)
Trvalé pouto (S09E04)
další epizody (7)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Instinct (S03E10)
No Questions Asked (S03E06)
Collision (S03E03)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
Hodina H (S08E04)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Interregnum: Part 2 (S02E15)
Interregnum: Part 1 (S02E14)
Running on Empty (S02E09)
další epizody (6)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Combination (S02E18)
Plague (S02E14)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
Journeys End in Lovers Meeting (S01E10)
další epizody (6)
2000 Big Sound (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Two of Hearts (S06E10)
1997 Highlander (TV seriál)
Justice (S06E08)
Black Tower (S06E06)
Diplomatic Immunity (S06E04)
1996 Poltergeist (TV seriál)
A Traitor Among Us (S01E21)
The Inheritance (S01E18)
Revelations (S01E16)
další epizody (8)
Highlander (TV seriál)
Timeless (S04E11)
1995 Highlander (TV seriál)
Reluctant Heroes (S04E08)
Reunion (S04E06)
Brothers in Arms (S04E02)
další epizody (6)
1994 Highlander (TV seriál)
Shadows (S03E09)
1993 Highlander (TV seriál)
Epitaph for Tommy (S02E10)
An Eye for an Eye (S02E05)
1989 Bordertown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky