foto

Stein Myhrstad

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
Pach krve 5: Krvavý masakr
Taken Back: Finding Haley (TV film)
Woodcarver, The
2011 Finding a Family (TV film)
Pach krve 4: Krvavý počátek
2010 Rodinná sešlost (TV film)
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
2007 Babylon 5: Hlasy v temnotě
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
1996 Stopy vraha

TV seriály

2017 Ice (TV seriál)
Stand Off (S01E10)
Clarity (S01E07)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Aleksander (S01E03)
Ice (TV seriál)
Two Handkerchiefs (S01E04)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
Ruka na spoušti (S04E07)
další epizody (5)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Frampton jedná (S03E12)
Očistec (S03E10)
Pilotova chyba (S03E07)
další epizody (5)
2014 Intruders (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Nežijeme věčně (S02E10)
Pitfall (S02E07)
další epizody (5)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Padlý anděl (S01E10)
Oklika (S01E06)
další epizody (5)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Příbuzní, 2. část (S04E19)
Trojice (S04E16)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Záchranné lano (S04E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rodinná pouta (S10E18)
Odměna (S10E15)
Cesta, po níž jsme se nevydali (S10E13)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Dvoustá (S10E06)
Projekt Pegasus (S10E03)
další epizody (7)
2005 Terminal City (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Předsunutá základna (S09E06)
Trvalé pouto (S09E04)
další epizody (7)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
Hodina H (S08E04)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Big Sound (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace