foto

Tatiana S. Riegel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Gringo: Zelená pilule
2017 Já, Tonya
2016 Do posledního dechu
2014 Milionový nadhazovač
2013 Nezapomenutelné prázdniny
Sprosťárny
2011 Noc hrůzy
2009 Muži, co zírají na kozy
2008 What We Take from Each Other
2007 Lars a jeho vážná známost
2006 Poločas rozpadu Timofeje Berezina
2003 Fly Cherry
2002 Homeward Bound (TV film)
2001 Mimo sezónu (TV film)
Srpnový sníh (TV film)
2000 Million Dollar Hotel
1999 Čtyři do trojky
1996 Full Moon Rising
Milenecký uzel
1993 Doppelganger

TV seriály

2009 Tara a její svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2006 Dr. House (TV seriál)
Tatínkův chlapeček (S02E05)
2005 Dr. House (TV seriál)
Neviditelný nádor (S02E02)
Smíření (S02E01)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Pasadena (TV seriál)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace