foto

Marshall Harvey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 A Christmas Prince: The Royal Wedding
Royal Matchmaker (TV film)
2017 A Christmas Prince
Media (TV film)
2015 The Reckoning (TV film)
2014 Bejvalka ze záhrobí
Island of Witches
2013 Shuffleton's Barbershop (TV film)
2012 Dracula Daria Argenta
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Díra
2008 Nebezpečná rychlost
2007 Údajná vražda (TV film)
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
2005 Odd Girl Out (TV film)
2004 Jízda na střele
2003 Haunted Lighthouse
Looney Tunes: Zpět v akci
2002 Tian mai chuan qi
Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Láska a zrada (TV film)
1999 Jezero
1998 Malí válečníci
Osiris: Vesmírná kronika (TV film)
1997 Druhá občanská válka (TV film)
Třetí dvojče (TV film)
1996 Nevyhrožuj
Velký tyran
Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Příšerná rodinka (TV film)
1994 Můj táta hrdina
Sherwoodovi na cestách
1993 Matiné
1991 Aligátor 2: Mutace
Tak už dost, Frede!
1990 Neprozraď mě
1989 Lidé z předměstí
1987 Amazonky na Měsíci
Ernest na táboře
Schůzka s andělem
1985 Rainbow War
1984 Americký mogul (TV film)
1983 Good-bye Cruel World
1982 Ballet Robotique
Meč a čaroděj
Water Engine
1980 Closet Cases of the Nerd Kind
1978 Disco Fever
1976 Selling of Vince D'Angelo (TV film)

TV seriály

2008 Podstata strachu (TV seriál)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Black Cat (S02E11)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
The V Word (S02E03)
Pick Me Up (S01E11)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Homecoming (S01E06)
Jenifer (S01E04)
Dreams in the Witch-House (S01E02)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1983 Likely Stories, Vol. 2 (TV seriál)
Likely Stories, Vol. 3 (TV seriál)
Likely Stories, Vol. 4 (TV seriál)

Dokumentární

1978 Peanuts to the Presidency

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Lunch Wagon

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 That Guy Dick Miller

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace