foto

Kenneth Kimmins

  • nar. 4.9.1941 (77 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bridge and Tunnel
2003 Ledový zásah (TV film)
2001 Projekt Jennie (TV film)
1992 Perry Mason: Příběh přelétavého Romea (TV film)
1991 Diplomatická imunita
1990 Stella
1989 Cranium Command
Oklamaný (TV film)
1988 My Best Friend Is a Vampire
1987 Báječná chvíle
Láska mezi zloději (TV film)
1986 Boj o Jenny (TV film)
Hardesty House (TV film)
Něco společného (TV film)
Vetřelci z Marsu
1985 Ztráta paměti (TV film)
1984 Americký mogul (TV film)
Pánská jízda
Why Me? (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
I Was a Mail Order Bride (TV film)
My Body, My Child (TV film)
Střílejte na měsíc
1980 All God's Children (TV film)
Henderson Monster, The (TV film)
Scarlett O'Hara War, The (TV film)
1979 My Old Man (TV film)
1977 Thieves
1976 Network

TV seriály

2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
2005 Arrested Development (TV seriál)
Prison Break-In (S03E07)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Píseň našeho života (S05E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Larry David Sandwich (S05E01)
Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
Západní křídlo (TV seriál)
Full Disclosure (S05E15)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Ally McBealová (TV seriál)
Pyramidy na Nilu (S02E14)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Significant Others (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1997 Fired Up (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
1990 Normal Life (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
My Two Dads (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Werewolf (TV seriál)
1986 Gung Ho (TV seriál)
Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
Shadow Chasers (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Friends, Romans, and Accountants (S01E07)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
House Calls (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace