foto

Rob Evors

  • nar. 18.6.1976 (42 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Far Cry 5: Inside Eden's Gate
2012 Projekt X

TV seriály

2017 Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E13)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lidé a zrůdy (S11E14)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Najdi a znič (S01E04)
Predátor (S01E03)
Nite Tales: The Series (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Boží klub (S01E05)
2004 Dr. House (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
V případě extáze (S04E02)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Three Sisters (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Depo Man (S04E11)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace