foto

Rob Evors

  • nar. 18.6.1976 (44 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Dark Foe
2018 Far Cry 5: Inside Eden's Gate
2012 Projekt X

TV seriály

2020 Fotbalový talent (TV seriál)
Crossroads (S02E11)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Honor Among Thieves (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sick and Evil (S14E14)
2018 The Romanoffs (TV seriál)
Bright and High Circle (E05)
2017 Chyťte ho! (TV seriál)
Epinephrine (S01E06)
Colony (TV seriál)
Eleven.Thirteen (S02E01)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E13)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Lidé a zrůdy (S11E14)
2010 Dr. House (TV seriál)
Otevřít a zavřít (S06E18)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Najdi a znič (S01E04)
Predátor (S01E03)
Nite Tales: The Series (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je pod vodou (S07E05)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Boží klub (S01E05)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Viděli jste někdy déšť? (S02E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
V případě extáze (S04E02)
2001 Three Sisters (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Depo Man (S04E11)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky