Reklama

Reklama

Temná Sklizeň

  • USA Dark Harvest
Trailer

V malém městečku ve středozápadní části USA se odehrává každoroční smrtící rituál, kdy se mýtická noční můra Sawtooth Jack zvedá z kukuřičných polí a vyzývá mladé chlapce města ke krvavému boji o přežití. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Sodom a Gomora, přesně to je zdejší maloměstečko, které není prokleté, nýbrž do základů zkažené. Každý rok pořádá na Halloween mužská omladina hon na příšeru, hm, tedy Pilozub, no nevím, je to starý známý Dýňohlav, kterou je třeba zabít do půlnoci, než vkročí do místního kostela. Výhercova rodina dostane nový parádní barák, výherce pořádné auto, aby mohl vyrazit do světa. Jenže něco tu pořádně smrdí a nic není takové, jak se zdá. Gore vcelku fajn, vizuál také. Největší problémy představují postavy. Jednak se mi to hejno mladíků neustále pletlo a chvílemi jsem se ztrácel, kdo je kdo, druhak, a to je horší, sympatická nebyl žádná postava, snad jen Kelly měla trochu jiskru, ovšem Richie byl na zabití stejně jako ostatní. A když jsou postavy nesympatické, je člověku jejich osud ukradený. Proto nezbývá než společně se starým Shepardem zvolat: -Spal to všechno!- Škoda, protože úplně špatné to není. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Niekedy majú obyvatelia zapadnutého malomesta veľmi zvláštne zvyky, aby si zabezpečili bohatú úrodu, a hoci sa tu skôr jedná o nočnú naháňačku medzi vyšinutými teenagermi, ktorí nemajú problém sa masakrovať aj medzi sebou, a jedným celkom fajn vyzerajúcim monštrom, pozadie príbehu je našťastie o niečo zložitejšie. Horšie je to so samotnými postavami, lebo divák si k nim bude získavať sympatie len ťažko - hysterický uvrieskaný policajt či sfetovaní rodičia ústrednej postavy vedú. Spočiatku mi film pripadal viac divný ako dobrý, po odhalení kariet sa už dojmy zlepšili a vďaka parádnemu gore by medzi prepadákmi skončiť nemal. Vhodné skôr pre krvilačných divákov, napätie či atmosféra sú úplne v nedohľadne. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rockabilly Očista v čase vydlabaných dýní nemá žádnou vnitřní logiku, jednání postav naznačuje, že scénáristovu hlavu potkal stejný osud jako všechny ty vystavené oranžové tykve a v přepjatosti výkonů mezi sebou soutěží šerif s kukuřičným klasem pod spodním rtem a ušatý drsňák z místního uhrovitého gangu Banditů. Po 13 letech čekání na celovečerák se Slade mohl vytáhnout s něčím víc než jen s pár gore scénami obalenými v žánrovém balastu a touze teenagerů vymanit se z područí a prostoru. Poctu „assisted suicide“ z Mouchy nepočítám.. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Už keď sa niekolkokrát posúval release date mi bolo jasné, že to nebude žiadna sláva, ale toto? Je ťažké uveriť, že to režíroval človek, ktorý vytvoril upírsku pecku 30 Days of Night, pretože to pôsobí ako nejaký TV film a má to tak iritujúce filtre, že som od toho v niektorých momentoch musel odvracať zrak lebo mi z toho bolo zle. Scenár bol asi tiež napísaný na zdrape papiera a v podstate to zachraňuje len zopár podarených gore scén. Inak ale brutálne sklamanie, pretože z tejto predlohy sa dalo vytvoriť niečo velkolepé. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pokud byste si na letošní Halloween NEměli pustit nějaký horor, tak je to rozhodně tenhle!! Má to super vizuál a pár šťavnatých krvavých scén, tím ale počet hvězdiček končí. Netuším, co tím chtěl Slade říct, ale když bydlím ve městě střiženém podobně debilní kletbou, a kolem mě začnou umírat kamarádi, tak si uprostřed naháněčky určitě nesednu s holkou do auta na nezávazný flirt!! Absolute bullshit I'm tellin' ya. [Amazon Prime] ()

Zajímavosti (2)

  • Všetci štyria hlavní chlapci nosia masky postavy Crimson Ghost, ktorá je najznámejšia ako logo hororovo-punkovej kapely The Misfits. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Beausejour a Winnipegu (Kanada) od augusta 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama