foto

Nathalie Kelley

  • nar. 3.3.1985 (34 let)
    Lima, Peru

Biografie

Nathalie Kelley v sobě mísí argentinské a peruánské geny. Její rodina se přestěhovala do australského Sydney, když byla Nathalie ještě malá. Tam také vychodila North Sydney Girls High School, což je mimochodem stejná škola, kterou navštěvovala Nicole Kidman.

V šestnácti letech se stala profesionální tanečnicí salsy a později vyhrála i $1000 v soutěži o Miss Latinské Ameriky. Za našetřené peníze se vydala na rok do Brazílie, kde získala řadu zkušeností, které ji později vedly ke studiu sociálních věd a k angažování se v dobrovolnických programech.

Přestěhovala se do Los Angeles, kde se začala od roku 2005 postupně dostávat k různým menším filmovým rolím. Rok 2006 znamenal průlom a my jsme mohli Nathalii vidět v TOKIJSKÉ JÍZDĚ jako Neelu. V roce 2010 ji zase fanoušci mohli často potkávat na obrazovkách hudebních stanic v klipu Bruna Marse Just the Way You Are.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In Like Flynn
2017 Cruel Intentions (TV film)
2016 Urban Cowboy (TV film)
2014 Infiltrators
With You
2012 Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi
2011 Noc je ještě mladá
Urban Explorer
2008 Dealer
2006 Rychle a zběsile: Tokijská jízda

TV seriály

2019 Dynasty (TV seriál)
Deception, Jealousy, and Lies (S02E22)
Thicker Than Money (S02E21)
New Lady in Town (S02E20)
další epizody (10)
2018 Dynasty (TV seriál)
Ship of Vipers (S02E02)
Dead Scratch (S01E22)
Trashy Little Tramp (S01E21)
další epizody (14)
2017 Dynasty (TV seriál)
Rotten Things (S01E09)
The Best Things in Life (S01E08)
A Taste of Your Own Medicine (S01E07)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
další epizody (4)
2016 Mistresses (TV seriál)
Bridge Over Troubled Water (S04E08)
Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (7)
2015 UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Two (S01E08)
další epizody (8)
2014 Temp Agency, The (TV seriál)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Jako virus - 1. část (S02E18)
Totožnost (S02E17)
další epizody (5)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Nadešel tvůj čas (S02E10)
Kurz anatomie (S02E09)
Láska bolí (S02E08)
další epizody (5)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kolečko (S11E18)
2010 Lone Star (TV seriál)

Hudební videoklipy

2010 Bruno Mars - Just The Way You Are (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(28)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace