foto

Nathalie Kelley

  • nar. 3.3.1985 (32 let)
    Lima, Peru
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathalie Kelley v sobě mísí argentinské a peruánské geny. Její rodina se přestěhovala do australského Sydney, když byla Nathalie ještě malá. Tam také vychodila North Sydney Girls High School, což je mimochodem stejná škola, kterou navštěvovala Nicole Kidman.

V šestnácti letech se stala profesionální tanečnicí salsy a později vyhrála i $1000 v soutěži o Miss Latinské Ameriky. Za našetřené peníze se vydala na rok do Brazílie, kde získala řadu zkušeností, které ji později vedly ke studiu sociálních věd a k angažování se v dobrovolnických programech.

Přestěhovala se do Los Angeles, kde se začala od roku 2005 postupně dostávat k různým menším filmovým rolím. Rok 2006 znamenal průlom a my jsme mohli Nathalii vidět v TOKIJSKÉ JÍZDĚ jako Neelu. V roce 2010 ji zase fanoušci mohli často potkávat na obrazovkách hudebních stanic v klipu Bruna Marse Just the Way You Are.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cruel Intentions (TV film)
2016 Urban Cowboy (TV film)
2014 Infiltrators
With You
2012 Ten, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi
2011 Noc je ještě mladá
Urban Explorer
2008 Dealer
2006 Rychle a zběsile: Tokijská jízda

TV seriály

2018 Dynasty (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (13)
2017 Dynasty (TV seriál)
Rotten Things (E09)
The Best Things in Life (E08)
A Taste of Your Own Medicine (E07)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09)
další epizody (4)
2016 Upíří deníky (TV seriál)
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07)
Detoured on Some Random Backwoods Path to Hell (S08E06)
Coming Home Was a Mistake (S08E05)
další epizody (7)
2015 UnREAL (TV seriál)
2014 Temp Agency, The (TV seriál)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Lone Star (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace