foto

Shane Coffey

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sugar Mountain
2015 Surf Noir
2014 Cena za slávu
Novice, The (TV film)
2011 Holiday Heist, A

TV seriály

2017 Prolhané krásky (TV seriál)
These Boots Are Made for Stalking (S07E12)
2014 The Originals (TV seriál)
The Casket Girls (S01E10)
2013 The Originals (TV seriál)
Girl in New Orleans (S01E04)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
The Remains of the 'A' (S03E06)
CTRL:A (S02E20)
The Naked Truth (S02E19)
další epizody (7)
2011 Poslední chlap (TV seriál)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Pleased to Meet You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace