foto

Shane Coffey

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Way You Look Tonight
2018 Hover
The Russian Cousin (TV film)
2017 Aquarians
2016 Noodles
Sugar Mountain
2015 Surf Noir
2014 Cena za slávu
Novice, The (TV film)
2011 A Holiday Heist

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
The Vast, Immovable Object (S02E04)
2018 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rule 34 (S14E03)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Radikál (S01E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
These Boots Are Made for Stalking (S07E12)
Playtime (S07E11)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve spárech štěstěny (S04E08)
Prozíravost (TV seriál)
Romeo (S03E14)
2014 The Originals (TV seriál)
The Casket Girls (S01E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konec vlády (S06E10)
2013 The Originals (TV seriál)
Girl in New Orleans (S01E04)
Prozíravost (TV seriál)
Bojovník (S02E10)
Zranění (S02E09)
Neuropozitivní (S02E07)
Grimm (TV seriál)
12 dní s Krampusem (S03E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Lidský faktor (S05E23)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
Poslední chlap (TV seriál)
Animal Wrongs (S01E20)
Prolhané krásky (TV seriál)
To, co zbylo z 'A' (S03E06)
Jaký bratr, taková sestra (S02E20)
Hra na pravdu (S02E19)
další epizody (7)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Trendy, trendy, trendíčky (S12E17)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 Pleased to Meet You

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace