foto

Lillian Lehman

  • nar. 12.2.1947 (72 let)
    Selma, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Odchod z Barstow
2007 Božský Evan
2004 Spectres
2003 Two Days
1995 Sawbones (TV film)
Statistically Speaking
1994 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas
1993 Noční past
Tělo jako důkaz
1992 In My Daughter's Name (TV film)
1991 Chraň si svůj život
1987 Last Fling, The (TV film)
Láska a válka (TV film)
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
1975 The Specialists (TV film)
1974 Indict and Convict (TV film)
1973 President's Plane Is Missing, The (TV film)
1971 The Seven Minutes

TV seriály

2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Dopis (S01E13)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Absent Without Leave (S04E23)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Utajení (S02E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Moloney (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Uprostřed zimy (S02E11)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
From Soup to Nuts (S02E07)
1990 Married People (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ukvapený soud (S05E20)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Uvidím tě u soudu (S03E10)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
In the Custody of a Clown (S02E01)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Divorce Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
The Renegades (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1975 Fay (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Tenafly (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Julia (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The Wild Wild West (TV seriál) - herec, a.z.

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace